Veel heb je ons gegeven,

Veel heb je voor ons betekend,

Veel te vroeg uit ons leven gedreven,

Blijf je in onze harten leven

Veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van één van onze Ladies, Sharon Theuws. We verliezen hiermee een heel bijzondere vriendin. Vanaf het eerste begin was Sharon betrokken bij onze sociëteit. Een waardevolle netwerker met zakelijk inzicht en respect voor de mens. Altijd oprecht geïnteresseerd tijdens onze bedrijfsbezoeken en een gezellige tafelgenoot tijdens onze etentjes.

Sharon is geboren in Amsterdam en groeide op in Purmerend. Via een chatbox ontmoette ze Richard en al snel besloot ze voor de liefde te verhuizen naar het zuiden. De Kempen, waar van elke gelegenheid een feestje werd gemaakt. Samen met Richard startte ze het bedrijf Merchandise.nl.

Na het verlies van een dierbaar jong persoon ontstond de behoefte een eigen uitvaartorganisatie te starten. Met name de begeleiding van nabestaanden naar het afscheid van een dierbare kon volgens haar anders. En ze had gelijk. Sharon startte in 2015 Amare Uitvaartbegeleiding. Het belangrijkste voor haar was een uitvaart te verzorgen die past bij de wensen van degene die overleden is en zijn of haar naasten. Meebewegen met de familie, een luisterend oor bieden en ontzorgen daar waar gewenst. Dat was Sharon op het lijf geschreven.

Naast ondernemer was ze meer dan 20 jaar een rots in de branding voor echtgenoot Richard en trotse moeder van 3 kinderen. In 2019 besloten ze te verhuizen naar Bladel, naar de woning bij het bedrijfspand. Helaas heeft ze daar niet lang meer van kunnen genieten.

Maar wat genoot ze van het leven! Genieten godverredomme van de dingen die nog wél kunnen. Met als hoogtepunt het voor haar georganiseerde ‘Jankfest’ vorig jaar september. Een bijzonder festival voor een evenzo bijzonder persoon. En met haar kracht wist ze succesvol aandacht te vragen voor de organiserende stichting No Guts No Glory. Typisch Sharon, een ontzettend mooi gebaar.

Tot op het laatst heeft Sharon genoten van onze bijeenkomsten en wij van haar. Met haar kijk op het leven heeft ze ons en velen andere veel geleerd.

Wij wensen Richard, Cynthia, Sara en Jack heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Een paar liefdevolle gedachten van een aantal van onze Ladies:

We moeten Sharon missen als vast lid van de Ladies Sociëteit en dat is erg verdrietig. Maar ik ben ook dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ik haar heb mogen leren kennen als een krachtige vrouw die ongelofelijk positief in het leven stond, die ondanks alle tegenslagen bleef vechten, nooit klaagde en altijd oprecht interesse toonde in anderen. Een mooie, lieve vrouw die nooit vergeten zal worden en aan wie ik een voorbeeld wil nemen op momenten dat mijn leven niet verloopt zoals gewenst.

Dag lieve Sharon

Marina

Lieve Sharon,

Via de ladies heb ik je leren kennen als een warme, hartelijke vrouw waar je fijne gesprekken mee kunt voeren en die altijd oprecht geïnteresseerd is in een ander!

We zullen je missen!

Liefs Wilmy

We wisten dat deze dag zou gaan komen en bam!

Lieve, stoere, mooie, positieve, warme, geweldige Sharon. Topvrouw! Ik ga je missen, maar niet vergeten, niemand kan jouw plek innemen. ❤️

Mijn jankfestshirt draag ik met trots ter ere van jou, GENIETEN GVD

Paula
POWERVROUW ❤️

Ik heb je heel lang geleden leren kennen als een mooie en lieve krachtige vrouw.

Toen ik bij de LS kwam was dat weer een leuk contact. Hier heb ik nog meer van je mogen meemaken. Bedankt voor je enthousiasme, eerlijkheid en mooie kijk op de zaken.

Je was en blijft een TOP wijf! ❤️💫🍀🥀😘

Lenneke

Als ik aan Sharon denk dan krijg ik een heel warm gevoel. Ik denk dan aan een warme super lieve krachtige ondernemende vrouw. Altijd kijken naar mogelijkheden en nooit bij de pakken neerzitten. Echt een inspiratie voor mij.

Sharon had altijd oog voor de ander.  In een voor mij moeilijke periode stuurde Sharon me berichtjes en beurde me op. Ze voelde dat heel goed aan en leefde met me mee.  Ongelofelijk zoals Sharon altijd aan anderen dacht en zelfs in de periode dat zij ernstig ziek was bleef ze dat doen. Ik bewonder haar daarvoor en heb daar veel kracht uit geput. Ik ben dankbaar dat ik Sharon heb mogen leren kennen. Bedankt voor alles lieve Sharon.

Lieve groeten van Elly

Wend je gezicht naar de zon toe, dan valt de schaduw achter je!

Ik ga je missen maatje, lieve vriendin.

Maar in mijn hart ❤️ blijf je bestaan.

Ik hou van je en heb veel van je geleerd😘

Gerda

Lieve Sharon,

Wat ben je een prachtig mens, van buiten én van binnen.

Je hebt het leven gevierd en was een voorbeeld voor velen. Dankjewel voor je wijze lessen.

Goede reis lieverd! Ik hou van jou ❤️

Marion

Lieve Sharon,

Je bent een topvrouw die met heel veel kracht en liefde je ziekte hebt gedragen.

Altijd geïnteresseerd en aandacht voor iedereen.

Wat laat je mooie herinneringen achter voor familie en vrienden.

Veel te jong heb je iedereen moeten verlaten.

De hemel is nu een ster rijker

Ingrid

Sharon

Er is al zoveel gezegd, maar had je nog zoveel willen vertellen.

Als zakelijk contact begonnen bij onze Ladies Sociëteit, maar al snel veel meer.

Aanpakker, doorzetter, heerlijk mens.

Een van je laatste uitspraken was: “Ik wil alleen mensen zien die me positieve energie geven”, deze ga ik voor altijd meenemen.

We missen je enorm, maar je blijft voor altijd bij ons.

Mariska