Galadiner november 2019

  • Grandioos benefiet galadiner

Ladies Sociëteit de Kempen organiseert op 2 november een grandioos benefiet galadiner tbv stichting Team King.

Het wordt een avondvullend programma met diner, veiling en feestavond bij Domein Oogenlust te Eersel.

Allereerst is er de ontvangst met een bubbeltje en lekkernij, met muzikale omlijsting van de band Reminder.

Voor het diner hebben wij topchefs uit de regio bereid gevonden om deze avond te koken.

Marc Crijns van restaurant Crijns uit Bladel

Vincent van Thiel van de Truffelaer uit Veldhoven

Rob Wijnen van restaurant de Tramhalte uit Duizel

Hans Kennis meester ijsmaker van de Smaak uit Eersel

Onze veilingmeester voor deze avond is niemand minder dan Leon van der Zanden. Artiest van nature, coach door ervaring en presentator met zelfspot.

Later op de avond kunnen de beentjes van de vloer met DJ de Entertainment Specialist met een saxofonist.

De opbrengst van de gehele avond komt ten goede aan Stichting Team King.

Stichting TeamKing(Kanker IN Gezinnen) zet zich sinds 2009 in om van kanker een ziekte te maken waarvan je geneest. De stichting organiseert activiteiten en evenementen om geld in te zamelen voor betere behandelingen dankzij research nurses. Daarnaast wil TeamKing kanker bespreekbaar maken. Dat doen we onder andere met een voorlichtingsproject voor basisscholen, in samenwerking met oncologen en research nurses van het Maxima Medisch Centrum. We gaan voor hoop en genezing! 

Voor kinderen die zelf door kanker zijn getroffen of die kanker in het gezin meemaken, heeft TeamKing speciale Troostkoffers laten maken. Deze Troostkoffers worden uitgereikt in het Oncologisch Centrum van het MMC Veldhoven. Ze bevatten onder andere een knuffeltje, informatie en andere dingen waar het kind troost uit kan putten. Er zijn verschillende koffers, afgestemd op de leeftijd en situatie van het kind. Hiermee hoopt Team KING om op een goede wijze bij te dragen aan het verwerkingsproces. Uit de vele positieve reacties blijkt dat de troostkoffer zeer gewaardeerd wordt. Mede dankzij de gulle giften van publiek en de inzet van Team King kan het MMC hier mee door gaan, en de inhoud zelfs uitbreiden en aanpassen aan verschillende leeftijdscategorieën.